Express
Bezplatné vrátenie!
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
Community Approved
2716
Rieker

Rieker | 64574-00 Black

Odporúčaná cena63,00 €

53,00 €

Produkt je dostupný skladom! Doručenie do 24 hodín
Expresná doprava!
Bezplatné vrátenie! 365 dní
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Informácie o produkte

Číslo položky:50826-00
Kategória:
sandále
Community Approved:
Lowest return rate in category
Oddelenie:
Ženy
Materiál vonkajší:
Koža
Podrážka obuvi:
Guma
Typ produktu:
Topánky
Funkčnosť:
Vyberateľná stielka
Farba:
Čierna
Výška podpätku:
4
Skupina výrobkov:
Sandále a Šľapky

64574-00 Black

Rieker 64574-00 Čierna

Rieker je nemecká obuvnícka spoločnosť a v priebehu rokov prišla s mnohými štýlovými topánkami. Rieker 64574-00 Black sú obľúbené sandále vyrobené z pravej kože. Ak hľadáte ergonomické a pohodlné sandále, je to pre vás skvelá voľba. Opätok má cca 3 cm a topánky majú príjemnú stielku, aby boli vaše nohy v pohodlí po celý deň. Tieto topánky majú tiež nejaké roztomilé kovové detaily, ktoré ich ozvláštnia.

Pohodlie, dizajn a kvalita

Tieto sandále Rieker sú ideálne pre tých, ktorí oceňujú pohodlie, dizajn a kvalitu. Sú vyrobené z pravej kože, o ktorú sa môžete ľahko starať zakúpením prípravku na starostlivosť o topánky špeciálne pre kožu. Tieto topánky sú pohodlné a vďaka odpruženej podrážke ich môžete nosiť celý deň bez únavy nôh či chrbta. Štýlový a otvorený dizajn je skvelý na leto, keď nechcete, aby sa vaše nohy cítili uväznené v uzavretých topánkach.

Krásne sandále s klasickým dizajnom

Tieto sandále sú štýlové aj klasické. Veľmi pekne budú vyzerať k efektným letným šatám alebo džínsom. Môžete si zostaviť trendy outfit a zladiť ho so základnými odevmi, ako sú džínsy a biely top, alebo si obliecť niečo farebnejšie a žiarivejšie, ak chcete outfit, ktorý je viac nevšedný. Tieto sandále sú skvelé, ak potrebujete ísť ďaleko, pretože majú veľmi pohodlný strih a vaše nohy príliš neunavia.

Sandále, ktoré vydržia dlho

Tieto sandále Rieker sú vyrobené z pravej kože a ľahko sa o ne postaráte s rôznymi prípravkami na starostlivosť o obuv. Ak chcete, aby boli vaše topánky lepšie chránené pred vlhkosťou a nečistotami, mali by ste ich pred nosením naimpregnovať, aby sa predĺžila ich životnosť. Ak sa zašpinia, môžete ich skúsiť jemne utrieť vlhkou handričkou.

Community Approved - Lowest return rate in category

Každý štvrťrok Footway Group vyzdvihuje produkty, ktoré sa zriedka vracajú v kombinácii s malým počtom reklamácií v rámci svojej kategórie. Robíme to preto, aby sme zvýšili povedomie o tom, že nižšia miera návratnosti a lepšia kvalita majú pozitívny vplyv na vplyv produktu na životné prostredie. Z tohto dôvodu Footway investuje do environmentálnych projektov spolu s Milkywire.

Milkywire spája darcov na celom svete so starostlivo kontrolovanými organizáciami občianskej spoločnosti, ktoré pracujú na riešení najpálčivejších environmentálnych problémov, ktorým ľudstvo čelí.

Poďme spolu vyrábať lepšie produkty! Čítaj viac

Pomôžte ostatným a podeľte sa o svoj názor

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-SK@footway.com - (+44)800 098 8300
Slovakia