Express
Bezplatné vrátenie!
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Community Approved
684
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Anton

Odporúčaná cena29,00 €

24,00 €

Produkt je dostupný skladom! Doručenie do 24 hodín
Expresná doprava!
Bezplatné vrátenie! 365 dní
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Informácie o produkte

Číslo položky:42546-00
Podskupina:
Sandále na životný štýl
Skupina výrobkov:
Sandále a Šľapky
Kategória:
sandále
Podrážka obuvi:
drevo
Community Approved:
Lowest return rate in category
Oddelenie:
Muži
Materiál vonkajší:
Koža
Typ produktu:
Topánky
Farba:
Čierna
Výška podpätku:
4

Anton

Moheda Anton

Moheda Anton sú klasické drevené dreváky a je skvelé ich mať okolo domu. Tieto topánky sú ideálne, ak potrebujete vybaviť poštu, ísť k susedovi alebo urobiť nejakú ľahkú prácu na dvore. Zvršok je vyrobený z kože a podošva je vyrobená z dreva s gumou pre dobrú priľnavosť. Dreváky majú mierny sklon pre príjemné a pohodlné nosenie. Moheda je etablovaná spoločnosť založená v roku 1860 a odvtedy vyrába kvalitnú drevenú obuv.

Klasické dreváky

Tieto dreváky od Mohedy s názvom Anton sú veľmi praktické a pekné ich mať doma. Ľahko sa obliekajú a môžete ich nosiť na prechádzky po okolí, na pláž alebo na pochôdzky po meste. Spodná časť topánky je vyrobená z dreva čiernej farby a vrchná časť topánky je vyrobená z kože.

Perfektné okolo domu

Dreváky sú skvelé okolo domu alebo na dvor. Otvorený dizajn uľahčuje ich rýchle nasadenie, ak si beriete noviny alebo idete von. Majte ich pri dverách, aby ste boli vždy pripravení ísť, keď budete potrebovať. Majú pevnú gumenú podrážku, ktorá vám poskytne dobrú priľnavosť na nerovnom povrchu.

Vysoká kvalita a minimálna starostlivosť

Anton je drevák z produkcie Mohedy, ktorý si nevyžaduje veľkú starostlivosť. Zvršok topánky je vyrobený z pravej kože, ale má aj tenký ochranný kryt, ktorý ju ochráni. Ak sa vám dreváky zašpinia, môžete ich utrieť vlhkou handričkou. Veľmi rýchle a jednoduché a nie sú potrebné žiadne špeciálne produkty.

Community Approved - Lowest return rate in category

Každý štvrťrok Footway Group vyzdvihuje produkty, ktoré sa zriedka vracajú v kombinácii s malým počtom reklamácií v rámci svojej kategórie. Robíme to preto, aby sme zvýšili povedomie o tom, že nižšia miera návratnosti a lepšia kvalita majú pozitívny vplyv na vplyv produktu na životné prostredie. Z tohto dôvodu Footway investuje do environmentálnych projektov spolu s Milkywire.

Milkywire spája darcov na celom svete so starostlivo kontrolovanými organizáciami občianskej spoločnosti, ktoré pracujú na riešení najpálčivejších environmentálnych problémov, ktorým ľudstvo čelí.

Poďme spolu vyrábať lepšie produkty! Čítaj viac

Pomôžte ostatným a podeľte sa o svoj názor

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-SK@footway.com - (+44)800 098 8300
Slovakia