Express
Bezplatné vrátenie!
Klara
Klara
Klara
Klara
DEAL
682
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Klara

Odporúčaná cena59,00 €

51,00 €

Produkt je dostupný skladom! Doručenie do 24 hodín
Expresná doprava!
Bezplatné vrátenie! 365 dní
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Informácie o produkte

Číslo položky:46112-00
Oddelenie:
Ženy
Skupina výrobkov:
Lodičky
Kategória:
podpätkoch
Farba:
Hnedá,
Čierna
Materiál vonkajší:
Koža
Podrážka obuvi:
Syntetický
Typ produktu:
Topánky

Klara

S prackami z nočnej čiernej kože a pevnou šnúrkou sú spony na papuče Klara Mohedat aktuálne a príjemne úsporné. Obľúbenosť drevákov s opätkami v posledných rokoch enormne vzrástla a švédsky Mohedatoffeln patrí medzi návrhárov na vrchol.

Vzdušné s kožou

Tento drevák má otvorenú špičku so zapletenou prednou časťou a je vyrobený z pravej nubukovej kože. Pomocou spony si sandále jednoducho upravíte podľa vlastného vkusu a veľkosti. Podpätok je vysoký 5 centimetrov a sandál je ručne vyrobený.

Mohedatoffeln – švédsky úspech

Moheda je švédsky výrobca drevákov, ktorý vznikol v polovici 19. storočia a odvtedy sa stal jedným z popredných švédskych výrobcov obuvi. Ešte pred pár rokmi sa dreváky pasovali na učiteľov ručných prác a stredoveký týždeň, no potom sa to otočilo. Drevené sandále sú dnes dané pre útulný bohémsky vzhľad, ale aj praktické, pretože sa o ne ľahko stará. Vďaka značke Moheda a papučke Moheda sa Moheda stala jednou z úspešnejších značiek Švédska.

Vyčistite a starajte sa o svoje papuče Moheda Klára

O koženú pracku je postarané ako o inú kožu, je premazaná tukom a impregnovaná na ochranu pred vlhkosťou a nečistotami. Drevená časť sandál sa ľahko čistí vodou a prípadne trochou mydla. Vynikajúce je aj jemné použitie brúsneho papiera, aby ste sa zbavili drobných škrabancov či stôp – ale pozor.

Pomôžte ostatným a podeľte sa o svoj názor

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-SK@footway.com - (+44)800 098 8300
Slovakia